Tjäna pengar på datorspel – Enkelt, snabbt och smidigt

0
1439
views

Går det att tjäna pengar på datorspel?

Faktum är att det är möjligt att tjäna pengar på datorspel. Som tiden går och eSport och spel växer blir det allt lättare. Till alla er som tänker ”Man behöver vara ett proffs, vara bäst för att ens kunna tjäna små summor.” har helt fel.

Hur bär jag mig åt för att tjäna pengar på mitt spelande?

De varianter som kommer att listas här är ett fåtal av alla möjliga. Det kommer också handla mycket om hur man tjänar pengar på datorspel som t.ex CS:GO

Trading & Byten

Det uråldriga sättet som existerat i spel som CS:GO, Rocket League, Team Fortress och PUBG är att byta, att trade:a. Tanken är då att byta sig uppåt långsamt. Så det föremål man börjar med byter man gång på gång uppåt mot ett föremål med ett lite högre värde. Gör man detta många gånger kommer man sluta upp med ett föremål med högre värde än det man började med. I detta finns det såklart risker, som i det mesta. Chans finns att det föremålet du bytt till dig kommer gå ner i pris raskt. Därför bör du alltid kolla upp information innan på det föremålet du byter till dig. Sen när du fått ihop ditt föremål i ett spel med högre värde kan du alltid sälja det för riktiga pengar. Att sälja ett föremål går att göra i Facebook grupperna för eSport marknaden. Men går även i andra online cash-out sidor och då tjäna pengar på datorspel.

Hur ver jag att det föremål jag byter till mig inte kommer sjunka i värde?

*Om ett föremål är nytt i ett spel kommer antalet av de förmodligen vara lite i början vilket då ger föremålet ett högt pris, men kommer att sjunka eftersom antalet blir vanligare. Detta händer speciellt i spel som CSGO och PUBG där nya loot crates släpps och både lådorna och föremålen kommer börja vid ett högt pris då antalet av de är få till en början, men mer eftersom kommer priserna sjunka då antalet ökar.

*Om föremålet blivit förändrat, t.ex när ett vapen ändras, ifall communityn svarar med att de inte gillar ändringarna och folk kommer sluta spela med vapnet, kommer förmodligen skinsen också säljas då färre vill ha kvar ett skin på ett vapen de inte spelar med.

*Du kan även se på tidigare historik om ett föremål på t.ex Steam marknaden gått upp och ner i regelbundna mönster. Det är ändå inte säkert att det mönstret kommer fortsätta, men är ofta en faktor.

Mitt spel har ingen egen marknad? (ex. Fortnite)

Har det spel du gillar och är bra på ingen egen marknad? Ett bra exempel på detta är det populära spelet Fortnite som exploderat online. I det spelet finns enbart en shop där spelet säljer saker till dig, till sina spelare, inte där spelare kan sälja till varandra. Men ge inte upp än! Fortnite är fortfarande ett spel där pengar kan tjänas. Speciellt om man är mycket kunnig och duktig på spelet.

Tjäna pengar på fortnite

Du kan tjäna pengar ifall du spelar spel som inte är stora än men du tror kommer växa. Som t.ex fortnite och samla på dig massa limited edition items. Som i fortnite då det är att  ha fått skins och danser från tidigare ‘Battlepass’ (uppdrag). Eftersom det är så många som spelar spelet och det bara finns ett få exemplar av de gamla skinsen, då spelet hade färre mängd spelare. Blir suget och värdet högre av dessa föremål.

Har du nyligen skaffat spelet finns det fortfarande hopp, oroa dig inte! Du kan t.ex spela de nya kommande Battlepassen och samla på dig mer rare items. Väntar du med tiden och spelet håller sig lika populärt eller växer kommer förmodligen dessa föremål att ha gått upp i värde. Men det finns också en marknad för sånt här på Facebook. Tycker du det tar för mycket tid att levla och svårt att bli bra på spelet? Så är du kunnig kan du köpa och sälja Fortnite konton på Facebook marknaden och tjäna pengar på att du vet mer och är smartare än andra. Blir lite som en auktion, vet man mest där kan man få kap och sedan sälja till dyrare pris.

Köpa & sälja – CSGO

Dont fear! Man kan även göra det jag snackade tidigare om att köpa föremål till bra priser, och sedan sälja vidare för normal pris med andra spel som CSGO och Rocket League med. En rekomendation är att börja smått och lära sig. Ni sköter allt och står för alla konsekvenser!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here