Tjäna pengar på Steam – Små till stora summor

Tjäna pengar på Steam

Kan man verkligen tjäna pengar på Steam? Ja, du kan tjäna pengar på det mesta du är kunnig och specialiserad på! Har du inte hittat något sommarjobb och behöver lite stålar är detta också en bra variant. Det är mer slit än ett sommarjobb förmodligen men kan ge dig pengarna du behöver. Nu ska du få redo på några sätt att tjäna pengar på Steam.

Vad behövs för att börja tjäna pengar?

I stort sätt inget mer än kunskap om spel. Det är det som är så fantastiskt! Man skulle helt teoretiskt sätt kunna sätta sig i sin spelstol framför datorn och börja tjäna stålar. Att inte ha något start kapital kommer göra att tiden du får lägga ner för att tjäna samma mängd pengar ökar. Men alla måste börja någonstans. Så start kapital och ägande av köp spel kan ofta vara till hjälp. Nu till hur du gör!

Allt jag äger är en dator och Steam, inga spel

Do not fear! Detta sätter är lite tuffare till en början men är ändå ett fungerande sätt att få in mindre summor att börja med om man inte vill investera i att eventuellt tjäna mer snabbare. Så du har inga pengar.

Du börjar med att ladda ner gratis spel som du spelar och samla på dig föremål med mindre värden. Dessa föremål kan du sedan sälja på Steam-marknaden.

Spel som jag själv spelat och började med var: Unturned – spelade spelet i 100 timmar och blev droppad billigare föremål och lådor för värde av totalt 20$. Det finns även andra gratis spel där man kan bli droppad föremål men också samlar kort/spel kort som används för att levla ens Steam profil. Dessa kan du också samla på och sedan sälja.

Vill du på något annat sätt bygga upp ett start kapital, en liten peng du kan börja investera och få att växa? Då finns det många online services som kan hjälpa dig. En populär sida som funnits länge nu är Skinsilo. Där kan man vara med på undersökningar och svara på frågor, även kolla på reklam filmer och tjäna ihop en slant att starta och investera med! Här är en video hur använder sidan och där visas hur du kan få en bonus som nystartare samt hur man lätt kan tjäna in 2$ på 10 minuter.

Jag har nu tjänat ihop en slant som ligger på steam

Jag har nu en liten summa pengar i mitt Steam-wallet. Då är det sättet som jag anser vara bäst är att ’investera’ i limited edition items eller saker som kommer gå upp i värde av olika anledningar. Fall där detta ofta förekommer:

  • När CSGO skinnet ’M4A4 Howl’ Blev Contra-banned, innebar det att skinnet bara fanns i ett begränsat antal. Eftersom det då inte går att skapa fler så kommer värdet gå upp.
  • När PUBG lådorna byttes så innebar det samma koncept. De finns i begränsad mängd som kan ta slut, men iallafall inte går att skapa fler utav.
  • Varje år så har t.ex spelet CSGO majors. Stora tuneringar och till de kommer alltid limited edition sticker capsules. Dessa kapslar är också limited edition på. (De finns bara ett kort tag, dvs. ändliga).

Så ligger du på och är uppdaterad inom allt. Så kommer du märka och förstå mer eftersom vad man borde köpa och hålla på. Som de flesta sätten att tjäna pengar på nätet är detta en risk man får ta om man har pengar som man är villig att försöka utöka.