CSGO träning – Movement, Aim, Kordination, Lagspel

CSGO träning – Träna effektivt, smart och enkelt!

Jag är förmodligen inte den enda som sökt runt på nätet efter olika sätt som kan hjälpa mig att förbättras på datorspelet Counter Strike: Global Offensive. CSGO träning kan ofta verka svårt och jobbigt, något som tar upp ens tid och som absolut inte är värt det hårda jobbet. För vissa kan det räcka med att bara spela spelet och förbättras på så sätt. Det handlar i slut ändan om att ha roligt. MEN, denna guide är för dig som vill ta ditt spelande till nästa nivå. CSGO tränings guide som kommer göra det lätt och smidigt att bli bra på allas favorit spel, Counter Strike: Global Offensive.

Vad kan jag träna på i CSGO?

Det finns flera grunder man bör ha med sig för att kunna prestera så bra som möjligt. Här kommer jag nämna några av de viktigaste  sakerna att veta om som denna CSGO tränings guide kommer hjälpa dig med.

Aim

Precis som i alla FPS (First Person Shooter) spel är ditt aim viktigt. Hur du siktar och skjuter kan vara avgörande mellan vinst och förlust. Därför är hur du siktar och skjuter en viktig aspekt i ditt spelande oavsett om det är CSGO eller något annat skjutspel. Man behöver kunna skjuta där det passar bäst, ska jag spreja eller tapa med mitt vapen. Vet jag hur spray-patternet ser ut med det vapnet jag använder. Kan jag tracka min fiende, alltså följa min fiende med mitt sikte så att alla skott träffar trots att personen rör på sig.

Movement

Movement är också viktigt. Hur man rör sig i ett spel kan vara avgörande mellan vinst eller förlust. Det handlar om hur du rör dig så att du är så svår som möjligt att träffa, samt optimala . Ett scenario är att du kan se din fiende före hen kan se dig. Du är på ett ställe som din fiende inte förväntar sig och hinner skjuta före eftersom hen inte siktar på det ställe du står. Så movement kan handla om var du befinner dig så att du får bästa möjliga chans till övertag mot dina motståndare. En annan aspekt är hur du rör dig för att hela tiden kunnat stutter-steppa (kommer gå över vad det innebär sedan) så att du kan snabbt stanna och skjuta med så lite delay som möjlgit för att kunna skjuta dina motståndade blixt snabbt. Anpassning av dina rörelser för en ökad förmåga till att snabbt få iväg skotten i ditt vapen.

Koordination

Koordination är det säkert många som har hört, men vad innebär det i spel samanhang? Koordination är vikitgt i alla spel. I cs handlar det om att positionera sig på ett sånt sätt så att du hela tiden har ett övertag. Står du på ett ställe där du ser fienden först så är det bra. Då får du mer tid att reagera.

Lagspel

CSGO träning tillåter dig att nå dina mål och bygga det fundament som krävs för att bli bättre på spelet. Lagspel skulle jag säga är när man anpassar koordination, movement och aim så att det gynnar mig som spelare lika väl som mina lagkamrater. Man vill anpassa sin koordination och movement tillsammans med mitt lags koordination och movement för att få ett större övertag. Att spela tillsammans. Exempel på detta är om jag berättar vart motståndaren är så hjälper det mitt lag. Om jag är långt ifrån min lagkamrat så kan jag slänga en flash. Då anpassar du ditt spelande och positionering för att hjälpa ditt lag. Ett annat exempel är om jag peakar samtidigt, eller nära inpå min lagkamrat så kan jag trade:a. Alltså om min lagkamrat dör, så hinner jag döda motståndaren så det blir 1:1, en för en. Peakar man två samtidigt så kan man även i vissa fall ha bättre skjutkraft som kan leda till att man vinner striden.

Leave a Reply